Terassi- ja katelasit

Meiltä saatte asennusvalmiit COVER -terassilasitukset, jotka on helppo asentaa vaikka itse – toki saatte meiltä myös mittauksen ja asennuksen.

Profiilt ovat korkealaatuista ja kestävää alumiinia, jotka pulverimaalataan haluttuun väriin.

  • RAL 9010 valkoinen
  • RAL 7024 harmaa
  • RAL 9006 harmaa (vaalea)
  • RR 32 ruskea
  • tilauksesta mikä tahansa RAL väri

Pystypuitteellinen liukulasitus

Pystypuitteellisessa liukulasituksessa jokaista luukkua kiertää alumiinikehys. Lasit sulkeutuvat toisiaan vasten tiiviisti harjalistan avulla.
Lasit kasaantuvat reunaan ja ovat helposti vedettävissä takaisin paikoilleen. Järjestelmä on alakantoinen ja siinä käytetään 6mm vahvuista turvalasia.
Liukulasitus on mahdollista lukita jämerillä sisäpuolisilla tai avainkäyttöisillä lukoilla.

Pystypuitteeton liukulasitus

Pystypuitteeton liukulasijärjestelmä on toimintaperiaatteltaan samanlainen kuin pystypuitteellinenkin lasitus, mutta lasien väleissä ei ole profiileita.
Tämäkin nykyaikainen ja tyylikäs terassilasitus on alakantoinen ja siinä käytetään aukon koosta riippuen joko 8mm tai 10mm karkaistua turvalasia.
Liukulasitus on mahdollista lukita jämerillä sisäpuolisilla tai avainkäyttöisillä lukoilla.

 

Lasikate

Lasikate antaa terassille valoa ja tilantuntua. Meiltä saatte katelasit ja asennustarvikkeet. Katemateriaalina lasi on esimerkiksi muoviin nähden huomattavasti pitkäikäisempi ja helppohoitoisempi.
Katteeseen tulevan lasin vahvuus riippuu kattoniskojen jaotuksesta, katon kaltevuudesta ja olosuhteista (esim. lumi). Katteen lasivahvuus määritetään tapauskohtaisesti. Katteissa käytetään tyypillisimmin karkaistua lasia, joskus perustellusta syystä laminoitua karkaistua lasia.

Katelistat ovat pulverimaalattua alumiinia, listat toimitetaan määrämittaisina ja niissä on laadukkaaat kumi tiivisteet ja rei’itys valmiina. Meiltä saat toimitukseen myös kateruuvit ja tarvittaessa esimerkiksi reunalasien asennukseen korokelistat.

Luotettava kumppani
24h päivystys

Lasipäivystys-palvelumme antaa ensiavun ja estää lisävahingot. Päivystyksemme tavoitat numerosta: 08 – 333 335

Tykkää meistä
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä

OULUN LASIPALVELU OY | Sienikuja 5 | 90650 Oulu | PUHELIN 08-333 335 | myynti@lasipalvelu.fi