Puusepänliike E. Leinonen

Nopeat ja joustavat lasikaupat

Portaita valmistava Puusepänliike E. Leinonen on tehnyt yhteistyötä Oulun Lasipalvelun kanssa jo parinkymmenen vuoden ajan. Esko Leinonen arvostaa lasitoimittajan joustavuutta, toimitusvarmuutta ja hyvää vastaanottoa.

Oulun talousalueella toimiva Puusepänliike E. Leinonen on vuonna 1992 perustettu yritys, joka valmistaa puuportaita sisätiloihin.

– Yhteistyökuviomme Oulun Lasipalvelun kanssa on jo pitkä. Se alkoi noin 20 vuotta sitten. Tilaan heiltä suurimmaksi osaksi portaiden kaidelaseja ja jotain muuta pientä lasialaan liittyvää, kuten ikkunoita tai peilejä, Esko Leinonen kertoo.

Joustava yhteistyö ja toimitusvarma yritys
Puusepänliike E. Leinonen tekee asiakkaidensa portaat verstasolosuhteissa valmiiksi. Kun portaat on mitoitettu asiakkaan tarpeisiin, on lasien tilauksen aika.

– Teen kaavat ja toimitan ne lasiliikkeeseen. Oulun Lasipalvelu myös toimittaisi lasit kohteeseen, mutta minä olen hakenut ja asentanut lasit itse, Esko kertoo.

Puusepänliike on käyttänyt töissään välillä myös muita lasintoimittajia, mutta Oulun Lasipalvelu on osoittautunut erityisen hyväksi.

– Monella toimittajalla toimitusaika on yleensä 2-3 viikkoa. Oulun Lasipalvelulta olemme saaneet kaidelaseja kahdenkin päivän varoitusajalla. Yhteistyö toimii hyvin, eikä meidän aina tarvitse mennä aukioloaikojen mukaan. Olen hakenut laseja myös ilta- ja viikonloppuaikaan, Esko muistelee.

Hyvä laatu ja vastaanotto

Esko arvostaa Oulun Lasipalvelussa hyvää asiakaspalvelua ja mutkattomuutta.

– Vastaanotto on hyvä. He ovat lähellä asiakasta ja tekevät sen, minkä lupaavat. Minä en kestä odottamista, vaan yhteistyön pitää olla helppoa. Siksi asioin Oulun Lasipalvelussa. Siellä ei pompotella asiakasta, Esko kiteyttää.

Lyhyiden toimitusaikojen, tavaran saatavuuden ja joustavuuden lisäksi myös yleinen ilmapiiri painaa kupissa, kun Esko valitsee lasintoimittajaansa.

– Yhteistyö Oulun Lasipalvelun kanssa helpottaa yrityksemme arkea, sillä heidän kanssaan puhallamme yhteen hiileen. Palvelu on hyvää, tavara hyvälaatuista ja toimitus varmaa, Esko kiittää.

Oulunseudun Isännöinti

Luotettavaa palvelua kellon ympäri

Oulunseudun Isännöinti ja Oulun Lasipalvelu ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Oulun Lasipalvelu toimittaa Oulunseudun Isännöinnin isännöimiin kiinteistöihin monipuolisesti erilaisia laseja ja korjauspalveluita.

Oulunseudun Isännöinti on perustettu vuonna 1995. Tällä hetkellä toimistossa työskentelee viisi eri isännöitsijää. Yksi isännöitsijöistä, Seppo Lantto, on tehnyt yhteistyötä Oulun Lasipalveluiden kanssa jo kahdeksan vuoden ajan.

– Isännöin erilaisia, keskimäärin 10-40 vuotta vanhoja kiinteistöjä, joihin tehdään tai suunnitellaan remontteja lähes vuosittain, Seppo kertoo.

– Omana aikanani olen käyttänyt lähes kaikkia Oulun Lasipalvelun erilaisiin saneerauksiin liittyviä palveluita. Toimistomme teki heidän kanssaan yhteistyötä jo ennen kuin minä tulin isännöitsijäksi, Seppo muistelee.

Uudet lasit rikkoutuneiden tilalle valmiiksi asennettuna

Jos esimerkiksi jossakin Sepon isännöimässä kohteessa rikkoutuu ikkuna- tai vaikkapa ovilasi, vastaa Oulun Lasipalvelut uuden lasin asennuksesta tai vanhan korjauksesta. Isännöitsijänä Seppo tilaa korjaustyön ja tilauksen yhteydessä ilmoittaa Oulun Lasipalvelulle, että mistä ja millaisesta kohteesta on kyse. Isännöintitoimistolla on käytössään Oulun Lasipalvelun 24H päivityspalvelu.

– Sitten he ottavat homman haltuun, käyvät ottamassa mitat sekä peittävät kohteen, mikäli se on tarpeellista. Sen jälkeen he tuovat ja asentavat uuden ikkunan paikoilleen. Meille tulee vain ilmoitus, kun työ on valmis, Seppo kuvailee.

– Päiväsaikaan ilmoitukset lasin rikkoutumisesta kulkevat meidän kauttamme, yöaikaan sitten kiinteistönhuollon kautta, Seppo kertoo.

”Asiat hoituvat sujuvasti!”

Oulun Lasipalvelu toimittaa ja asentaa erilaisia laseja kaikkiin Sepon isännöimiin kohteisiin laidasta laitaan – rivitaloihin, kerrostaloihin ja luhtitaloihin. Yhteistyö on hänen mukaansa sujunut erittäin hyvin.

– Toimitusajat ovat pitäneet paikkansa. Tehtyyn työtilaukseen on vastattu heti, että se on tullut perille ja tiedotettu, milloin kohde valmistuu. Tämä on tärkeää, koska meidän omat asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä ja kysyvät, että missä mennään. Tällöin osaamme kertoa heille tilanteen ja aikataulun. Me olemme tiedon välittäjä tässä välissä, Seppo sanoo.

Myös Oulun Lasipalvelun tuotteet ja palvelu ovat vastanneet Sepon odotuksia. Hän kokee, että yritys on luotettava ja hoitaa asiat sovitusti. Jos joitakin muutoksia tulee, niin niistä ilmoitetaan asianmukaisesti.

– Asiat hoituvat sujuvasti!

Luotettava kumppani
24h päivystys

Lasipäivystys-palvelumme antaa ensiavun ja estää lisävahingot. Päivystyksemme tavoitat numerosta: 08 – 333 335

Tykkää meistä
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä

OULUN LASIPALVELU OY | Sienikuja 5 | 90650 Oulu | PUHELIN 08-333 335 | myynti@lasipalvelu.fi