Kalustelasit

Kalusteovet

Kalusteisiin saadaan ilmettä ja helppohoitoisuutta lasi- ja peiliovilla sekä lasihyllyillä. Periaatteessa käytettävissä on kaikki varastoimamme lasimallit. Erilaisilla lasikuvioilla, lyijynauhoilla, hiekkapuhalluksella, fasettihionnalla tai teipeillä voidaan tehdä kaapin ovilaseista persoonalliset.

Alumiinikehäovet

Valmistamme laadukkaat alumiinikehäovet asiakkaan mittojen mukaan. Lasivaihtoehtoina alumiinikehäovissa ovat kaikki 4mm vahvuiset lasit ja peilit.

Kokolasiovet

Kokolasisiin kalusteoviin valikoimastamme löytyy useita saranamalleja; rungon, ovien koon ja käyttötarkoituksen mukaan valitaan sopivin saranamalli. Kokolasisia ovia voidaan tehdä käytänössä lähes kaikista lasimalleista.

Vahvuudeltaan kokolasiset kalusteovet ovat yleensä 4mm tai 6mm. Valikoimissamme on myös vetimiä, mutta Toki voitte myös tuoda omat vetimet, joita varten teemme tarvittavat työstöt.

2-puoleiset peiliovet

Valmistamme mittojenne mukaan myös kylpyhuone- ja wc-kalustuksessa käytettävät kaksipuoleiset peiliovet. Peilioviin on saatavilla eri saranavaihtoehtoja muun muassa laadukas Piilosarana, jonka adapterin liimaamme oveen.

Fiiber -liukulasit

Alumiinisiin liukukiskoihin sopivat 6mm vahvuiset lasit. Fiiber kiskoilla toteutetaan eleettömät ja kauniit liukulasit kalusteisiin. Lasi liukuu alalistan sisässä liukumuovin päällä.

Lasiin voidaan tehdä liikuttamista varten kynsilovet tai asentaa perinteiset kalustekuppivetimet, usein myös pelkkö sormireikä toimii vetimenä.

Huwil -liukulasit

Alumiinisen Huwil -järjestelmän lasit ovat vavuudeltaan 6mm. Lasi likuu kevyesti lasin vaunulistaan asennettavien laakereiden ansiosta. Haluttaessa vetiminä voidaan käyttää kynsilovia tai kuppivetimiä.

Huwil -järjestelmän voi varustaa myös lukolla ja toimii siksi hyvin myyntivitriineissä ja vaikkapa myyntiluukkuna.

UV -liimaus

Voimme valmistaa mittojenne mukaan erilaiset pöydät, vitriinit ja lasikot. UV -liimatekniikalla liitoksesta saadaan todella luja ja käytännössä näkymätön.

Uv -liimatekniikalla voidaan lasiin kiinnittää myös erilaiset teräsosat kuten pöydänjalkojen adapterit tai hyllynkannakkeet.

Luotettava kumppani
24h päivystys

Lasipäivystys-palvelumme antaa ensiavun ja estää lisävahingot. Päivystyksemme tavoitat numerosta: 08 – 333 335

Tykkää meistä
Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä

OULUN LASIPALVELU OY | Sienikuja 5 | 90650 Oulu | PUHELIN 08-333 335 | myynti@lasipalvelu.fi