Terassi- ja katelasit

Terassin lasituksella saadaan helposti viihtyisää ja valoisaa lisätilaa.

Meiltä saatte asennusvalmiit Lukkan GL -liukulasielementit, jotka on helppo asentaa vaikka itse - toki saatte meiltä myös mittauksen ja asennuksen.

PROFIILIEN PERUSVÄRIT

  • RAL 9010 valkoinen
  • RAL 7024 harmaa
  • RAL 8019 harmaa
  • RR 32 ruskea
  • LV anodisoitu alumiini
  • tilauksesta mikä tahansa RAL väri

Lasitus haluamallanne lasilla.

Lukkan GL-liukulasit on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi ja toimintavarmoiksi. Profiilit on varustettu harjalistalla. Suljettuna profiilit ovat kiinni toisissaan. Näin muodostuu useasta elementistä yhtenäinen seinä joka ei kolise ja on tiivis. Kestovoideltu ja laakeroitu pyörä on erittäin hyvä ja kestävä. Lasi on asennettu kumitiivisteellä. Lukkan GL -liukulasit on varustettu yksinkertaisella lasilla ja ne soveltuvat eristämättömiin tai vähän eristystä vaativiin tiloihin.

Lukkan Termo-eristysliukulasit on varustettu kaksinkertaisella lasielementillä ja ne soveltuvat kohtuullista lämmöneristävyyttä vaativiin tiloihin. Lukitukseen on olemassa lukuisia vaihtoehtoja.

  

Lasikate

Lasikate antaa terassille valoa ja tilantuntua. Meiltä saatte katelasit ja asennustarvikkeet. Katemateriaalina lasi on esimerkiksi muoviin nähden huomattavasti pitkäikäisempi ja helppohoitoisempi.

Katteeseen tulevan lasin vahvuus riippuu kattoniskojen jaotuksesta, katon kaltevuudesta ja olosuhteista (esim. lumi). Katteen lasivahvuus määritetään tapauskohtaisesti.

Katteissa käytetään tyypillisimmin karkaistua lasia, joskus perustellusta syystä laminoitua karkaistua lasia.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.